Najväčšie tajomstvo od Rhondy Byrne

BRATISLAVA/ADMIN – Obľúbená bestsellerová autorka Rhonda Byrne sa po knihe Tajomstvo z roku 2006 stala celosvetovým fenoménom. Táto jej kniha mnohým čitateľom zmenila život a pomohla im odhaliť skrytú vnútornú silu. Autorka sa rozhodla vo svojej ceste pokračovať, pretože čosi v jej vnútri ju nútilo hľadať ďalej. Po štrnástich rokoch sa rozhodla podeliť s čitateľmi o univerzálnu pravdu, ktorú odhalila, v jej novej knihe s názvom Najväčšie Tajomstvo. Kniha vychádza dnes v edícii Ajna vydavateľstva IKAR.

KEĎ RAZ ZISTÍŠ PRAVDU, SLOBODA JE TVOJA!

“Keď si naplno uvedomíte, kto ste, váš život sa stane bezproblémovým – všetko, čo potrebujete, sa v ňom objaví automaticky, bez väčšej námahy. Váš život ovládne ľahkosť a plynulosť. Obmedzenia, ktoré ste doteraz poznali, navždy skončia. Objavíte moc, ktorú máte nad všetkým na svete.”

Kniha Najvacsie tajomstvo

O čom je kniha:

Najväčšie tajomstvo vezme čitateľa poza hmotný svet až do toho spirituálneho, kde je možné všetko. Učenie, ktoré nájdete v tejto knihe, ponúka jednoduché praktické cvičenia a odhalenia, ktoré môžete okamžite využiť na zbavenie sa strachu, neistoty, úzkosti a bolesti. Najväčšie tajomstvo je majstrovským dielom, ktoré čitateľom hocikde na svete ponúka jasné riešenie na ukončenie trápenia a odhaľuje im cestu k životu v skutočnom šťastí.

Kým posolstvom knihy Tajomstvo je posilniť čitateľov v uvedomení, že majú v sebe silu vytvoriť si život, aký chcú, v knihe Najväčšie tajomstvo čerpá Rhonda Byrne z učenia niekoľkých významných ľudí, ktorí odhalili pravdu o sebe a našom svete. Pravdu, ktorá nás oslobodzuje, aby sme mohli žiť v trvalom mieri a šťastí.

Rhonda Byrne je autorkou dokumentárneho filmu Tajomstvo (The Secret) z roku 2006, ktorý zmenil životy miliónov ľudí a podnietil celosvetové hnutie hľadania pravdy. V rovnakom roku vyšla aj kniha Tajomstvo, ktorá bola preložená do viac ako päťdesiatich jazykov a stále sa drží v kategórii bestsellerov. V slovenčine vyšlo Tajomstvo po prvýkrát v roku 2008.

Z anglického originálu The Greatest Secret preložil Štefan Kočiš.

Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/597854-najvacsie-tajomstvo.html

Najväčšie tajomstvo je kvantovým skokom v chápaní, ktorý čitateľa zavedie za hranice materiálneho sveta, kde existujú všetky možnosti. S každým vhľadom sa odhaľuje pravda o našej prirodzenosti a živote s ňou, ako aj schopnosť ukončiť utrpenie a prekonať každú prekážku, ktorá nám stojí v ceste a znemožňuje život plný hlbokej radosti.

autorke:

Rhonda Byrne začala svoju cestu filmom Tajomstvo, ktorý si pozreli milióny divákov na celej planéte. Nasledovala kniha Tajomstvo, celosvetový bestseller, ktorý bol preložený do 50 jazykov v náklade 25 miliónov výtlačkov. Kniha Tajomstvo sa neustále drží na zozname najpredávanejších titulov uverejňovanom v New York Times. Denník USA Today ju nedávno vyhlásil za jednu z 20 najpredávanejších kníh za posledných 15 rokov. Rhonda pokračovala vo svojom prevratnom diele vydaním knihy Sila v roku 2010 a Zázrak v roku 2012, ktoré sa tiež stali najlepšie predávanými knihami na zozname New York Times. Autorka sa narodila v Austrálii a žije v Kalifornii. Aktuálne jej vychádza aj na Slovensku kniha Najväčšie tajomstvo.

(Zdroj: Lucia Čarná, IKAR; Pripravila: red.)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*