Cukráreň Petry Tóthovej prináša dezerty ako z francúzskych cukrární

V kníhkupectve Panta Rhei v Auparku uviedli do života nádhernú a najmä sladkú knihu Cukráreň Petry Tóthovej. Porotkyňa sledovanej televíznej šou Pečie celé Slovensko sa neubránila dojatiu. Plné kníhkupectvo nadšene tlieskalo jej knižnej novinke.

BRATISLAVA/ADMIN – Dokonalé dezerty nemusíte obdivovať iba na obrázkoch alebo v luxusných cukrárňach či patisseriach. Môžete si ich pripraviť doma. Porotkyňa úspešnej šou Pečie celé Slovensko, Petra Tóthová, vás to naučí. Vďaka jej receptom si osvojíte elegantné umenie a majstrovstvo pri príprave dezertov. Túžili ste vedieť ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! 

Knihu do života uviedla silná zostava krstných rodičov: Jasmina Alagič, Gabriela Ruman a Jeffo Minařík. O procese vzniku knihy porozprával generálny riaditeľ vydavateľstva IKAR Marek Néma. Večer vtipne glosoval Milan Junior Zimnýkoval.

Knihu do života uviedla silná zostava krstných rodičov: Jasmina Alagič, Gabriela Ruman a Jeffo Minařík. O procese vzniku knihy porozprával generálny riaditeľ vydavateľstva IKAR Marek Néma. Večer vtipne glosoval Milan Junior Zimnýkoval.

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu.

Autorka o knihe rozpráva TU: https://www.youtube.com/watch?v=Bf54Vsoamgg

A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.

Kniha vychádza vo vydavateľstve IKAR, počet strán 200, MOC 24,90 eur.

(Zdroj: Lucia Čarná, IKAR; Foto: Juraj Štefanovič; Pripravila: red.)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*