Inšpirujte sa radami slávnej speváčky a skvelej lekárky

BRATISLAVA/ADMIN – Vydavateľstvo IKAR prichádza v týchto dňoch na knižný trh s knihou Ako nájsť vnutorný pokoj. Knihu napísala speváčka a lekárka MUDr. Marcela Laiferová.

Naša spokojnosť nezávisí len od dostatočného pohybu a zdravého stravovania. Ten najdôležitejší kľúč k šťastnému životu je mentálna pohoda. Prežila som a ešte vždy žijem veľmi dynamický život a niečo z toho života – zo získaných pohľadov, informácií a najmä skúseností – by som vám rada prezradila. Ako efektívne odbúrať stres, riešiť problémy a nerobiť si zbytočné starosti? Na tieto otázky môžeme nájsť odpoveď aj vo svojom bežnom živote.

MUDr. MARCELA LAIFEROVÁ vyštudovala medicínu na Lekárskej fakulte Univerzity Komenského a postgraduálne estetiku a etiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Od ranej mladosti je významnou československou speváčkou. Získala mnoho ocenení na medzinárodných festivaloch, úspešne koncertuje a teší sa pozornosti divákov. Je aj známou autorkou motivačnej literatúry (Kľúč k šťastiu, Kľúč k zdraviu, Kľúč k láske) a kuchárskych kníh (Ako si spríjemniť a okoreniť život, Z mojej kuchyne). Svoj život zdokumentovala v knihe Žiť svoj sen.

Prvé vydanie knihy vychádza vo viazanej väzbe s počtom strán 184.

www.ikar.sk | www.yoli.sk | www.priroda.sk  | www.bux.sk | www.ibux.sk | www.luxusnakniznica.sk

(Zdroj: Lucia Čarná, IKAR; Pripravil: Eugen Michal Nagy)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*