Na vianočný trh prichádzajú najnovšie ASUS zariadenia

Bratislava, Admin – Spoločnosť ASUS uviedla na slovenský trh modely notebookov, ultrabookov, konvertibilných zariadení a smartfónov, ktoré sa vyznačujú pozoruhodnou a stále lepšou kombináciou výkonu, dizajnu, precíznosti spracovania a dôrazu na každý detail.

Medzi najlákavejšími produktmi tohtoročných Vianoc nebude určite chýbať ASUS Zenbook UX303. Tenký, ľahký a výkonný 13,3-palcový ultraprenosný notebook je určený milovníkom najnovších technológií, ako aj mobilným profesionálom. ASUS Republic of Gamers G751 je snom každého hráča, so 17-palcovou obrazovkou, bezkonkurenčným dizajnom a nekompromisným výkonom. Štýlový multimediálny notebook ASUS N551 poteší celú rodinu a novinkou na slovenskom trhu sú lifestylové smartfóny ZenFone či konvertibilné zariadenie ASUS Transformer Book Flip, ktoré je možné používať ako notebook, tablet alebo čokoľvek medzitým.

ASUS UX303_14 zm

ASUS Zenbook UX303 – nádherná mobilita
ASUS Zenbook UX303 je synonymom elegancie a výkonu. Nový dokonalejší dizajn zachováva klasický dôraz na detail a kombinuje minimalistické rozmery a váhu. S hrúbkou iba 3mm v najtenšom bode a 9mm v zadnej časti má plne hliníkový a mierne zaoblený profil, vďaka ktorému je ultrabook praktický aj atraktívny na pohľad.
Zenbook UX303 poháňa procesor Intel® Core™ i7 štvrtej generácie spoločne s dedikovanou grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GT840M. Používatelia si vychutnajú realistické zobrazovanie detailov a ostrý a živý obraz na 13,3-palcovom displeji s rozlíšením až 3200 x 1800 QHD+ a hustotu 275 pixelov na palec. Matná povrchová úprava znižuje odrazy a jas 300cd/m2 s kontrastom 770:1 zabezpečujú výbornú čitateľnosť v ľubovoľných svetelných podmienkach. Vysoko-citlivé dotykové senzory sú v porovnaní so štandardmi dvojnásobne citlivejšie a poskytujú rýchle a presné ovládanie. O vynikajúcu kvalitu zvuku sa stará ASUS SonicMaster, so zabudovanou technológiou ICEpower®, Bang & Olufsen.

ASUS  G751 zm

ASUS ROG G751 – sen každého hráča
ASUS ROG G751 je revolúciou medzi hernými zariadeniami. Výrazný 17-palcový herný notebook ohúri už na prvý pohľad a dotyk. Je vyrobený z najkvalitnejších hardvérových komponentov. Bezkonkurenčný výkon zabezpečuje procesor Intel Core i7 a pretaktovateľná karta série NVIDIA ‘Maxwell’ GTX900M. Vďaka exkluzívnej technológii ASUS TurboMaster je možné dosiahnuť výkon až na úrovni herných stolných počítačov.
G751 je príkladom výnimočnej efektivity chladenia. Má medený pasívny chladič a dvojicu ventilátorov. Chladiaci systém sa stará o takmer nehlučnú prevádzku a teplo odvádza zadnými vetracími otvormi. Už na prvý pohľad je zrejmé, že G751 je navrhnutý špeciálne pre hráčov. Má dedikovanú klávesu pre okamžitý prístup k službe Steam, jedným kliknutím spustí nahrávanie záberov z hrania a je vybavený technológiami ASUS SonicMaster a ROG AudioWizard pre burácajúci a optimalizovaný zvuk pre každý herný žáner.
ROG G751 má matný Full HD IPS displej so širokými, 178-stupňovými pozorovacími uhlami. Podporuje aj externé 4K/UHD (ultra-high-definition) displeje a vďaka technológii Trinity Display umožňuje používať až štyri obrazovky súbežne (displej notebooku a tri externé) – ideálne pre hranie na viacerých monitoroch, sledovanie filmov alebo multi-tasking prácu. Externé displeje je možné pripojiť pomocou rozhrania HDMI 1.4, mini DisplayPort a VGA. Optimálne hranie po sieti zabezpečuje technológia GameFirst III.

ASUS  N551_Right Open105_ zm

ASUS N551 – nový rodinný multimediálny notebook
Rada N Series je známa svojou kvalitou zvuku. Model N551 nie je žiadnou výnimkou. Exkluzívna technológia SonicMaster Premium s technológiou ICEpower®, Bang and Olufsen reprodukuje čistý zvuk aj pri vysokých hlasitostiach. Navyše využíva kombináciu výkonných diskrétnych interných zvukových zosilňovačov a externého 11W SonicMaster sub-woofera pre plnohodnotný zvuk s hlbokými basmi. 15,6-palcový notebook ponúka zábavu pre celú rodinu v štýlovom a elegantnom prevedení s IPS displejom s rozlíšením až do Full HD (1920 × 1080) a hernou grafickou kartou. Aby bol používateľský zážitok ešte lepší, nové modely rady N Series využívajú matné LCD panely, ktoré znižujú únavu očí, spôsobenú nechcenými odrazmi v jasne osvetlených priestoroch.
Maximálny zážitok z prehrávania multimédií vo vysokej kvalite vyžaduje okrem špičkového zvuku a vysoko-kvalitného displeja aj prvotriedny počítačový výkon. ASUS N551 je vybavený štvrtou generáciou procesorov Intel Core až do i7 a hernou grafickou kartou rady NVIDIA GeForce GTX 800 Series. Výsledkom je dokonale plynulé prehrávanie videa a rýchle odozvy pri hraní hier. Výkonný chladiaci systém zabezpečuje stabilitu a priebeh aj náročnejších aplikácií. Používatelia ocenia aj technológiu Instant-on, ktorá umožňuje rýchle prebudenie z režimu spánku do dvoch sekúnd a automaticky zálohuje dáta, keď úroveň batérie klesne pod 5%.

Cena a dostupnosť
Zenbook UX303 je dostupný na slovenskom trhu za cenu 599 Eur, herný notebook ROG G751 JY/JT za sumu 1189 Eur, no a odporúčaná koncová cena pre notebook N551 je 799 Eur.

(Zdroj: Adela Vráblová, agentúra Comm, Pripravil: Eugen Nagy)

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Svätomartinská zábava s ASUSOM začala v escape roome | Egoodwill.sk

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*