Nielen pre začínajúce spoločnosti je tu pomoc s vedením účtovníctva

BRATISLAVA/ADMIN – Viesť vlastnú spoločnosť rozhodne nie je jednoduché. Iste, keď sa vám podarí svoje podnikanie rozbehnúť, tak to „zvonka“ vyzerá jednoducho, ale to je naozaj len zdanie nezainteresovaných. V skutočnosti sa v niektorých veciach aj zabehnutej firme zíde pomoc.

Oberá vás vedenie firemného účtovníctva o čas na biznis?

Nemyslíme však teraz „jednorázové“ odborné úkony, napríklad odborné meranie elektrickej siete, ktoré skrátka musí vykonať profesionál. V takýchto prípadoch je samozrejmé, že to bude robiť niekto iný. Skôr narážame na bežné súčasti podnikania, napríklad vedenie účtovníctva.

Práve vedenie účtovníctva je ideálny príklad činnosti, ktorá k podnikaniu zákonite patrí, ale mnohým podnikateľom robí starosti. Ide o niečo, čomu treba venovať čas kontinuálne a zároveň ide o činnosť, ktorú treba robiť dôkladne, aby chyby v účtovníctve nedostali spoločnosť do problémov. Potrebujete viac dôvodov na to, aby ste účtovníctvo svojej firmy zverili externej poradenskej spoločnosti?

Pomoc pre firmy bez obmedzení

Služba externého vedenia účtovníctva od nezávislej poradenskej spoločnosti ARISAN je vhodná nielen pre začínajúcich podnikateľov, ale aj pre zabehnuté firmy, ktoré hľadajú spôsoby, ako zefektívniť svoj chod. Nezáleží ani na tom, či ide o malú, alebo strednú spoločnosť, prípadne veľkú nadnárodnú korporáciu.

Obmedzenie sa netýka ani sídla spoločnosti. V prípade potreby vyzdvihnutia účtovných dokladov v ich „fyzickej“ podobe ARISAN pošle kuriéra, ktorý potrebné dokumenty vyzdvihne na vopred dohodnutom mieste. Vzdialenosť tak nie je problém.

Prístup k svojim účtovníckym záznamom pritom nestratíte. Práve naopak, vďaka klientskej online aplikácii k nim budete mať prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Stačiť vám bude len pripojenie na internet.

(Zdroj: ML; Foto:  Andrey Popov / Stock.adobe.com; Pripravila: red.)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*