Gurmánske omáčky zo štyroch kútov sveta

Bratislava, Admin – Muži a gril patria nerozlučne k sebe. Grilovanie je dlhodobo výrazne mužskou doménou a hlave rodiny  dáva šancu zažiariť a stať sa doslova kuchárskym expertom. K tomu rozhodne prispieva aj značka Hellmann´s so svojou špeciálnou edíciou gurmánskych grilovacích omáčok a marinád, inšpirovaných tými najväčšími majstrami grilovania po celom svete.

Hellmanns  IMG_4761

Správna marináda alebo grilovacia omáčka z vás dokáže počas dvadsiatich minút spraviť miláčika davu a hviezdu večera.  Aby to bolo naozaj tak, vyskúšajte jednu zo štyroch nových prémiových omáčok Hellmann´s, ktoré prichádzajú s inšpiráciou hneď zo štyroch kontinentov sveta.  Brazilian Spicy Churrasco, Australian Sweet Grill, Japanese Sticky Yakiniku či American Smokey BBQ – už názvy samé predpovedajú chuť diaľky, exotiky a jedinečného gastronomického zážitku. Využívať ich pritom môžete ako marinády, tak aj klasické grilovacie omáčky.

Hellmanns IMG_4745

A nie je to len úžasná chuť, čo vás na novinkách tohto leta ihneď zaujme.  Design fľaštičiek, špeciálne navrhnutý vo Francúzsku pre koňak, priláka pohľad každého muža a celý rad tak pri vašom grile bude pôsobiť atraktívne a profesionálne.

Inšpirujte sa svetovými majstrami grilovania a ukážte, kto je pánom grilu. S novým prémiovým radom omáčok od značky Hellmann´s to nikdy nebolo ľahšie.

Hellmans IMG_4762

A aké sú jednotlivé varianty?

   Hellmanns_Brazilian Spicy Churrasco Brazilian Spicy Churrasco – pikantná grilovacia omáčka s chilli reprezentujúca brazílsku tradíciu grilovania. Je vynikajúca napríklad k červenému mäsu.
Hellmanns_Australian Sweet Grill Australian Sweet Grill– sladká BBQ omáčka s medom a worcesterskou omáčkou, ktorú môžeme odporučiť ako ideálny doplnok k poriadnemu steaku.
 Hellmanns_Japanese Sticky Yakiniku Japanese Sticky Yakiniku – sweet & spicy zástupca Ázie s nádychom zázvoru. Táto omáčka je skvelá k jemnému mäsu a zelenine.
 Hellmanns_AmericanSmokeyBBQ American Smokey BBQ – klasická BBQ omáčka s jemne údenou príchuťou, ktorá nesmie pri vašom  grile chýbať.  Na rebierka, krídla, alebo stehienka je jednoducho ideálna.

(Zdroj: Miroslava Liptáková, Botticelli; Pripravila: Valéria Nagyová, Foto č. 2, 3, 4 Eugen Nagy)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*