Poďte s nami na kulinársku cestu do srdca Talianska
BRATISLAVA/ADMIN – Ak ste niekedy ochutnali rizoto či pizzu od Taliana, viete, o čom je reč. Andrea Ena, známy svojimi reštauráciami Sapori Italiani a Da Andrea, prináša svoje kulinárske umenie priamo do vašej kuchyne.
Sardínsky šéfkuchár si získal srdcia milovníkov talianskej kuchyne po celom Slovensku a v tejto knihe vám ponúka svoje najobľúbenejšie recepty, ktoré kombinujú autentické chute s lokálnymi surovinami. S vyše dvadsaťročnými skúsenosťami na Slovensku presne vie, čo chutí slovenským gurmánom, a preto do svojej knihy vybral recepty, ktoré ulahodia každému.
Kniha U Taliana nie je len zbierkou receptov, ale aj pohľadom do duše talianskej kuchyne, kde každé jedlo rozpráva svoj vlastný príbeh. Andrea vás naučí, ako pripraviť pravé talianske cestoviny či dokonalé rizoto. Vždy pritom dbá na jednoduchosť a čerstvosť, ktoré sú pri príprave talianskych jedál kľúčové. S Andreovou knihou môžete priniesť autenticitu a jedinečnú chuť jeho jedál priamo na váš stôl. Uvarte ich s láskou, ako to robí samotný šéfkuchár, a vychutnajte si so svojimi blízkymi pôžitok z pravej talianskej kuchyne.
Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/778345-u-taliana-tutti-a-tavola-podte-vsetci-k-stolu.html
Autor knihu predstavuje vo videu: https://www.youtube.com/watch?v=2ehoZ3_l39s
Kniha vychádza vo Vydavateľstve IKAR vo viazanej väzbe, počet strán 200, predpokladná cena knihy je 24,90 EUR.
www.ikar.sk|www.yoli.sk|www.priroda.sk|www.bux.sk|www.ibux.sk|www.luxusnakniznica.sk
(Zdroj: Lucia Čarná, Pripravila: red.)
Zanechajte nám Váš dotaz