Chcem sa hýbať, ale moje telo mi hovorí, že mám ísť na to pomaly

BRATISLAVA/ADMIN – V zdravom tele zdravý duch. Tento výrok pozná každý z nás. Vieme, že by sme sa mali hýbať a športovať, ak si chceme udržať hmotnosť, zlepšiť náladu a starať sa o náš organizmus. Bohužiaľ, nie každý môže aktívne športovať. Niekto môže mať problémy so zdravím, alebo skrátka nemôže aktívne športovať. Existuje nejaké riešenie? Áno, existuje.

Jedným z možných riešení sú elektrobicykle. Elektrobicykel je označenie pre bicykel, ktorý má pridaný elektromotor a batériu. Je určený na zábavu a šport pre tých, ktorí nezvládajú jazdu na štandardnom bicykli.

Pre koho je určený?

  • Pre ľudí, ktorí nechcú prísť do práce spotení

Rozhodli ste sa, že vymeníte auto za bicykel? Zistili ste však, že po príchode do práce ste celí spotení? Pri elektrobicykli sa vám to nestane. Má systém, ktorý uľahčuje „pedálovanie“, a preto sa toľko nezadýchate a prídete do práce úplne svieži. Vybrať si môžete medzi dámskym a pánskym.

  • Pre ľudí, ktorí chcú stačiť svojmu partnerovi

Váš partner je nadšený cyklista. Každý víkend chodí na rôzne cyklotrasy a vy sedíte doma, lebo by ste mu nestačili. Ak si kúpite elektrobicykel, nielen, že mu budete stíhať, ale možno ho aj predbehnete.

  • Pre ľudí, ktorí chcú byť aktívni v každom veku

Chceli by ste aj naďalej jazdiť na bicykli, ale cítite, že vaše telo už nevládze? Elektrobicykel je navrhnutý tak, aby ste prešli niekoľko desiatok kilometrov bez zbytočnej námahy. Aj keď jazdíte s pomocným motorom, stále je to bicyklovanie, ktoré je pre vás prospešné.

  • Pre ľudí, ktorí sa chcú dostať tam, kde by sa bežne nedostali

Je pred vami vysoký kopec. S obyčajným bicyklom si naň netrúfate. Ako dobre, že máte elektrobicykel. S ním sa dostanete aj na miesta, kde by ste si bežne netrúfli ísť. A to dokonca s úsmevom.

Neseďte doma a radšej vyrazte s priateľmi do mesta alebo do prírody!

(Zdroj: ML; Foto: Goran Bogicevic / Shutterstock.com; Pripravila: red.)

2 Komentáre Chcem sa hýbať, ale moje telo mi hovorí, že mám ísť na to pomaly

  1. tiešenie je skladaci elektrobicykel z cyklospecialit, kde možete aj oddychovat, aj si trochu zašportovat

  2. bicyklovanie je fantastická činnost podporujuca nielen naše fyzické, ale i psychické zdravie.

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*