Repasované notebooky sú jednoducho trvácne

BRATISLAVA/ADMIN – Repasovaný notebook je bežný ako každý iný. Tento model však bol kúpený pred nejakým časom a prispôsobený požiadavkám súčasnej doby. Potenciálny kupca tak získa kvalitné zariadenie s úpravou hardvéru a softvéru za nízku cenu a so zárukou dlhodobého používania.

Repasovaná výpočtová technika ponúka mnohým z nás možnosť, ako získať notebooky za relatívne nízku cenu bez toho, aby sme znižovali z našich nárokov. Pri výbere tak môžete natrafiť na výhodnejší model v porovnaní so súčasnou ponukou, pričom ho kúpite za oveľa lacnejšiu cenu. Čo teda jeho kúpou vlastne získate?

Stabilné modely

Repasované notebooky boli pôvodne používané len pár hodín denne, pričom išlo o bežné administratívne úkony a štandardné kancelárske práce. Takéto modely sa vyznačujú dlhšou životnosťou než bežne zakúpené verzie, a keďže vo veľkej miere nejde o plastovú výrobu, sú oveľa odolnejšie. Tieto zariadenia pochádzajú najčastejšie z kancelárskeho prostredia, čo len potvrdzuje, že takéto krátkodobé používanie nemalo vplyv na ich celkovú funkčnosť.

Dôraz na kontrolu

O bezchybné fungovanie notebooku sa postará tím špecialistov. Toto zariadenie totiž prejde hĺbkovou kontrolou, získate tak notebook vo veľmi dobrom stave. Dôkladné vyčistenie, technická úprava, oprášenie jednotlivých komponentov či náhrada dielov. Tým všetkým si tento model prejde, čo len zodpovedá o korektnom prístupe samotného predajcu. Za nízku cenu tak môžete získať zariadenie, ktoré sa dokáže kvalitatívne vyrovnať bežnému štandardu.

Možnosti vylepšenia

Výberom repasovaného modelu rozhodne nekončíte, mnohí špecialisti na túto techniku umožňujú aj jeho určité rozšírenia. Veľkosť kapacity tak nemusí byť pri kúpe prekážkou, pri niektorých typoch si totiž môžete nakonfigurovať všetko, čo možnosti daného zariadenia umožňujú a prispôsobiť to vašim preferenciám.

Inšpirovať sa pri výbere môžete aj u odborníkov na repasovanú výpočtovú techniku Dell. Práve Technimax ponúka ako repasované notebooky, tak aj počítače. Kúpou tohto zariadenia tak nielenže ušetríte, ale aj získate kvalitný model s garanciou korektného jednania.

(Zdroj: ML; Foto: Elnur / Shutterstock.com; Pripravila: red.)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*