Nakoduj.to – svieži vzduch na poli IT

Bratislava, Admin – Ste IT firma alebo freelancer hľadajúci zákazníkov pre svoje služby? Alebo ste na druhej strane barikády a potrebujete programátora, grafika či odborníka na online marketing? Prihláste sa na Nakoduj.to a nájdete to (alebo toho), čo hľadáte.

Web, ktorý spája

Nakoduj.to je slovenský katalóg na webe, ktorý má ambíciu spájať všetkých, ktorí nejakým spôsobom prichádzajú alebo potrebujú prísť do kontaktu so svetom IT. Stretnú sa tu odborníci na informačné technológie, grafiku či online reklamu s ľuďmi, ktorí potrebujú ich znalosti a majú pre nich prácu. Jedni potrebujú druhých a Nakoduj.to je platformou, ktorá umožňuje riešiť úlohy a robiť biznis.

V čom vám Nakoduj.to uľahčí prácu?

Najväčšou výhodou portálu je fakt, že tu máte všetko pod jednou strechou. Nemusíte sa teda prácne prehrabávať vo vyhľadávači, porovnávať cenové ponuky a hľadať firmy, jednotlivcov alebo voľné projekty. Stačí len prelistovať Zoznam spoločností, Zoznam freelancerov alebo Zoznam projektov a vybrať si to, čo je pre vás aktuálne potrebné. Na home-page okamžite vidíte aktuálne dopyty, najnovšie a dlhodobé projekty či dokonca pracovné ponuky.

A čo ďalšie výhody?

Nakoduj.to je teda akýmsi sprostredkovateľom a kontaktným miestom v slovenských IT vodách. Jeho ďalšou pridanou hodnotou je tzv. garantovaný projekt, čo predstavuje bezpečný systém platenia za dodané služby. Funguje nasledovne: po vzájomnej dohode zadávateľ odošle požadovanú zálohu cez kreditný systém Nakoduj.to, ktorý v nadväznosti na to bude signalizovať vykonávateľovi, že platba prebehla a že môže na projekte začať pracovať. Keď ho dokončí, oboznámi s ním zadávateľa – ten projekt potvrdí a až po tomto kroku dostane vykonávateľ svoje peniaze, ktoré mu právom patria.

(Zdroj: ML; Foto: Shutterstock; Pripravila Valéria Nagyová)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*