Apple Shop už aj v Bratislave

Praha, Admin – Alza.sk exkluzívne otvorila v priestoroch svojho bratislavského showroomu v ulici Prievozská 18 prvý a jediný Apple Shop na Slovensku.
„Je nám obrovskou cťou, že sme otvorili Apple Shop aj v Bratislave. V minulom roku sme rovnaký predajný koncept uviedli v holešovickom showroome Alzy v Prahe,“ uvádza Denisa Dlabová, tlačová hovorkyňa Alzy. Predaj produktov Apple vzrástol v deň otvorenia českého Apple Shopu oproti bežnému predaju o 800 %. Že je medzi slovenskými zákazníkmi o výnimočné produkty značky Apple veľký záujem potvrdzujú aj predajné štatistiky. „V aktuálnom TOP 10 najpredávanejších mobilných telefónov patrí polovica priečok práve modelom Apple,“ dodáva Dlabová.

Alza IMG_3701

Apple Shop svojim zákazníkom ponúka kompletné portfólio produktov Apple, široký sortiment príslušenstva a perfektné predajné služby. Pre všetkých návštevníkov bola v deň otvorenia Apple Shopu v Bratislave pripravená mimoriadna zľava vo výške až 15 percent na vybrané produkty značky Apple. Napríklad MacBook Air 13“ bol v deň otvorenia Apple Shopu dostupný pri nákupe na mieste za 849 EUR miesto pôvodných 999 EUR.

Alza IMG_3700

(Zdroj: Denisa Dlabová, Alza.cz, Foto: Valéria Nagyová)

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*