Intel Experience exkluzívne v 50 obchodoch Best Buy

Admin – Intel spustil “The Intel Experience” exkluzívne v 50 Best Buy maloobchodných predajniach. Technologické zóny s prístupom pre všetkých – od technologických nadšencov až po technogeekov – s možnosťami si ich vyskúšať, preskúmať a pohrať sa. K dispozícii budú najnovšie technológie ako napríklad 3-D tlač, hranie s virtuálnou realitou alebo mixovanie s digitálnym DJ-om.

Sedemdesiatdeväť percent Američanov je nadšených možnosťou vyskúšať si nové technológie ale polovica z obyvateľov USA je frustrovaná nedostatkom prístupu k týmto technológiám. Podľa štúdie spoločnosti Intel o nich často čítajú a vnímajú ich aj prostredníctvom TV.

“Chceme našim zákazníkom poskytnúť nové cesty k zážitkom s technológiami Intel,” povedal CJ Bruno, korporátny viceprezident a generálny manažér Intel America. “Je to inovatívna cesta pre zákazníkov reťazca Best Buy, ktorí sa môžu dotknúť a vyskúšať si najnovšie produkty a technológie.”

Spoločnosť Intel, ktorej technológie poháňajú zariadenia od PC a tabletov až po moderné náramky preplnené technológiami a komunikačné systémy do áut, prinesie novú sadu technologických zážitkov pod názvom The Intel Experience, ktorá vytvorí nový svet pre zákazníkov. Zóna bude obsluhovaná špeciálne trénovanými Best Buy Blue Shirts predajcami. Už počas tejto jesene Intel Experience ponúkne zákazníkom štyri oblasti zážitkov:

3-D tlač: Pomocou dotykových laptopov poháňaných procesormi spoločnosti Intel si môžu kupujúci navrhnúť vlastné 3-D modely a vyskúšať 3-D tlač priamo v obchodoch.
Útek z Marsu – hra virtuálnej reality: Využitie Intel tabletov na dizajn a preteky na Mars. Užívateľ naviguje pomocou virtuálnej reality ich virtuálny vesmírny koráb po povrchu Marsu.
Mixovanie s DJ: Užívateľ môže zažiť pocit, aký zažíva DJ pri vystúpení pred tisíckou ľudí vďaka Intel zariadeniam 2v1. Vďaka spolupráci s textárom Ne-Yom, môžu kupujúci mixovať ich pieseň a vytvoriť maximálne reálny zážitok pomocou ovládania svetiel.
Produktová galéria: Zážitky s najnovšími laptopmi, zariadeniami 2v1 a tabletmi, ktoré sú poháňané Intel procesormi.

“Ľudia obyčajne nemajú príležitosť sa stretnúť s najnovšími technológiami , ktoré je možné zakúpiť v týchto obchodoch,” povedal Jason Bonfig, senior manažér pre počítače a tablety v spoločnosti Best Buy. “Je preto prirodzené, že chceme predstavovať nekonečné možnosti našich technológií a zároveň podnietiť ich predstavivosť.”

(Zdroj: Branislav Matliak, PR Consultants pre Intel)

 

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*