Convention Bureau Get2gether v Bratislave

St. Pölten, Bratislava, Admin – Prečo by ste mali najskôr pracovať a až potom si užívať, keď môžete mať oboje naraz? Pod týmto mottom pozvala kancelária Convention Bureau Dolné Rakúsko (CBNÖ) 4. októbra do hotela LOFT v Bratislave viac ako 50 firemných klientov a zástupcov eventových agentúr z Bratislavy a okolia, aby im predstavila výhodné, ale aj pôžitkárske stránky Dolného Rakúska ako možnej destinácie na organizovanie firemných podujatí.
Vedúca kancelárie CBNÖ, pani Edith Mader, odprezentovala v družnej atmosfére podujatia dolnorakúsku pohostinnosť aj praktickými príkladmi, a to výberom vynikajúcich vín z regiónu Weinviertel a pozvaním predsedu združenia Niederösterreichische Wirtshauskultur, Haralda Pollaka ako veľvyslanca pôžitkov.
„Centrálna poloha a dobrá dostupnosť, rozmanitá ponuka lokalít a vynikajúca gastronómia sú pre našich slovenských susedov hlavné dôvody, pre ktoré sa rozhodnú realizovať svoje semináre, kongresy a motivačné podujatia práve v Dolnom Rakúsku,“ hovorí Edith Mader, vedúca kancelárie CBNÖ, ktorá okrem iného, zdôrazňuje rastúci význam slovenského trhu: „Naša susedná krajina patrí už roky k trhom so stúpajúcou mierou rastu. K tomu prispievame nielen networkingovými akciami, ako je tá dnešná, ale aj vlastnou webovou stránkou v slovenskom jazyku. Táto stránka má budúcim klientom pomocou funkcie ‚Venue Finder‘ uľahčiť vyhľadanie ideálneho miesta v Dolnom Rakúsku na organizovanie podujatí, rokovaní a kongresov“.

Informácie a pôžitok na najvyššej úrovni
Päť partnerov z celkového počtu 44 top partnerov kancelárie Convention Bureau Niederösterreich (Congress Casino Baden, Nationalpark Donau-Auen, Römerstadt Carnuntum, Schloss Hof a St. Pölten Convention Bureau) si nenechalo ujsť príležitosť prezentovať v Bratislave svoje služby. Predseda združenia Niederösterreichische Wirtshauskultur, Harald Pollak, z reštaurácie Retzbacherhof v Unterretzbachu, predstavil nielen najväčšie rakúske združenie gastroprevádzok, ale aj typické jedlo z regiónu Weinvertiel, a to karamelizovaný krupicový trhanec so zaváranými slivkami. Hostia si na ňom výborne pochutili a recept si odniesli domov ako milú spomienku na tento informatívny a kulinársky večer.

(Zdroj: Jaroslava Pribylincová, MaxMarketing; Pripravila: Valéria Nagyová)

 

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*