Ochutnajte Slovensko v našich najlepších reštauráciách!

Bratislava, Admin – O tom, že Slovensko je plné pestrých chutí a krásnych miest aj počas zimných mesiacov, sa môžete presvedčiť na Zimnom festivale jedla, ktorý v spolupráci so Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch, organizuje gastronomický sprievodca Gurmán na Slovensku. V poradí tretí ročník začína už 14. januára a potrvá do 17. februára 2015.

DSC_0248

Zimný festival jedla prebieha priamo vo vybraných TOP reštauráciách, vďaka čomu ponúkne návštevníkom nielen zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, ale aj výnimočný pocit z atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Naozaj veľmi výhodné ceny festivalového menu sú zárukou toho, že skutočne každý, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, môže navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo nedostupné reštaurácie Slovenskej republiky.

Všetkým záujemcom ponúkame uchmatnúť si tie najväčšie vychytávky degustácie už teraz v predpredaji (začal už od 1. decembra 2014).

DSC_0219

Zapojené reštaurácie ponúkajú gastronomickým nadšencom festivalové menu, ktoré pozostáva z 3 jedál:
• Naše ikonické jedlo – charakterizujúce danú reštauráciu
• Chute regiónov – s dôrazom na použitie lokálnych a sezónnych surovín
• Recepty našich mám – podľa rodinného receptu s dlhoročnou tradíciou

Populárne Gurmán busy budú čakať na svojich fanúšikov aj tento rok – skvelá gastronomická jazda a stretnutie so šéfkuchármi je jednoducho nezabudnuteľná kombinácia.
Pre všetkých záujemcov máme pripravené aj tri jedinečné novinky:
• Gurmán pobyty – príjemný víkendový pobyt za zvýhodnené ceny a gastronomický zážitok v jednom.
• Sprievodné akcie – zabíjačka, koncert a iné prekvapenia, sú zaujímavými zážitkami, ktorými Vás reštaurácie určite ohúria.
• Platba kartou sa zrealizuje ihneď, už žiadne čakanie!

DSC_0289

Viac informácií o Zimnom festivale jedla nájdete na oficiálnom webe www.zimnyfestivaljedla.sk, prostredníctvom ktorého bude prebiehať aj predaj poukážok, Gurmán busov, Gurmán pobytov a darčekových poukážok. Rozhodne je toho veľa, na čo sa tešiť!

(Zdroj: Natália Žiačiková, Advantage, Pripravila Valéria Nagyová)

 

Zanechajte nám Váš dotaz

Vaša emailová adresa nebude publikovaná


*